ttemi-logo-uj.png

túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

LAKOSSÁGI SZOLGÁLTATÁSAINK

electrical-cabinet-engineer-operating-inside-power-plant-Kicsi.jpg

REGISZTRÁLT SZERELŐ

Méretlen fővezeték és mérőhely kialakítás, szabványosítás.
A szabványosított méretű fővezetékek és mérőhelyek biztosítják, hogy a villamos energiaellátó rendszer hatékonyan működjön, és elkerülhető legyen az áramszünet és az esetleges károk. A megfelelően méretezett fővezetékek lehetővé teszik a villamos energia hatékony és megbízható átvitelét, míg a helyesen kialakított mérőhelyek lehetővé teszik a pontos mérési adatok rögzítését és továbbítását.

lightning-dark-sky-buildings-city-night-Kicsi.jpg

VILLÁMVÉDELEM KIÉPÍTÉS ÉS FELÚJÍTÁS

A villámhárítók, földelő rendszerek, szigetelők és átütésvédelmi eszközök telepítése. A felújítási folyamat során az eszközök helyreállítása vagy cseréje, valamint a rendszer javítása is szerepelhet. A villámvédelem kiépítése és felújítása elengedhetetlen a biztonságos működéshez, mivel a villámcsapások nagy károkat okozhatnak az épületekben és a villamos berendezésekben.

lightning-dark-sky-buildings-city-night-Kicsi.jpg
electric-switch-high-voltage-junction-box-with-switch-Kicsi.jpg

ÉRINTÉSVÉDELEM ÉS VILLAMOS BERENDEZÉSEK FELÜLVIZSGÁLATA

 Az épületek villamos berendezéseinek telepítése, karbantartáse és javítása. Világítási rendszerek és a fűtési, szellőztetési és légkondicionáló rendszerek vezérlőinek telepítése és karbantartása. Az elektromos kábelek és vezetékek, valamint a csatlakozók és aljzatok telepítése és javítása. Új épületek villamos hálózatának kiépítése, valamint a meglévő rendszerek felülvizsgálate és javítása.

hands-electrician-installing-electrical-outlet-new-house-assembly-electrical-network-room-installation-electrical-network-Kicsi.jpg

BELSŐ VILLANYSZERELÉS

A villamos berendezések, vezetékek, vezérlők és szabályozók, valamint a földelési rendszerek felülvizsgálata és karbantartása. A villamos berendezések felülvizsgálata magában foglalja az ellenőrzést, a teszteket és a karbantartást annak biztosítása érdekében, hogy a rendszer megfeleljen a biztonsági előírásoknak és a hatályos szabványoknak. 

hands-electrician-installing-electrical-outlet-new-house-assembly-electrical-network-room-installation-electrical-network-Kicsi.jpg

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!