túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

KIVITELEZÉS

Társaságunk rendelkezik a kis- és középfeszültségű, épületen belüli és kívüli munkavégzés korlátozás nélküli jogosultságával, a szükséges szakismerettel- és gyakorlattal.

 

A 219/2017. (VII. 31.) Korm. rendelet új, váratlan helyzetet teremtett a korszerű villamos hálózatok üzemeltetésekor azzal, hogy a saját beruházásban sem végezhető villanyszerelési tevékenység csak felelős műszaki vezetői-, illetve műszaki ellenőri jogosultsággal, a szükséges szakképesítések birtokában.

A rendelet drasztikusan, de jogszerűen véget vet a megfelelő szakmai végzettség és szakismeret nélkül, olykor csak beosztott szerelői feladatra alkalmas villanyszerelői papírral rendelkező munkavállalók szakmaiatlan munkájának. A rendelkezés igyekszik helyreállítani a szabványosságot-, illetve a szakszerűséget, emiatt viszont gyakorlatilag főiskolai vagy mérnöki végzettségű, felelős személy irányítása nélkül a továbbiakban saját erős villanyszerelés sem végezhető!

Várjuk megkeresésüket, hogy segíthessük munkájukat.

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Társaságunk ügyvezetői a közép- és kisfeszültségű munkáink területén rendelkeznek „SZÉS7” (Szakértői), „V” (Tervezői), „FMV” (Felelős Műszaki Vezetői) és „VBF” (Villamos Biztonsági Felülvizsgálói) jogosultságokkal.