túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

TEAMWARE

A TW-TeamWare elektromos hálózatok megfigyelésére tervez műszereket, vezető szerepet töltenek be az olaszországi energiaminőség-ellenőrző műszerek területén.

Termékeik minőségét a legmagasabb szintű osztályba emelték, a kis méret ellenére teljesítményét javították. Vezető szerepet töltenek be az olaszországi energiaminőség-ellenőrző műszerek területén, Ők készítették el a legfontosabb olaszországi rendszereket, de jelentős a külföldi jelenlétük is.

Jelentős erőforrásokat aktiválnak a kutatási és innovációs feladatokba, szenvedélyük a minél felhasználóbarát kialakítású, teljesítményében vezető szerep megtartása. A kihívásokra gyorsan és hatékonyan válaszolnak, elkötelezettek az ügyfél elvárásainak maradéktalan megvalósításában. Kiválóan ötvözik a tapasztalat, a folyamatos frissítés, a korszerű technológia, szakértelem és professzionális szolgáltatás komplex rendszerét.

Hazai alkalmazás során az EQUA műszercsalád – Electric Qualite Analizer, az elektronikus minőségi analizátor – már jól ismert Wally_ip készüléke mellett két új típusa lett ismert és kedvelt:

  • WALLY RTU Telepíthető hálózati analizátor
  • Wally A WEB Serverrel ellátott, távleolvasásra tervezett, hordozható-, vagy 19”-os Rack méretű, telepíthető műszer
  • Wally A3 Hordozható-, vagy telepíthető hálózati analizátor

    Alkalmas a nulla/PEN vezeték közötti paraméterek vizsgálatára is

Új termék a beépíthető, egyidejűleg több leágazás paramétereinek rögzítését biztosító műszer
  • MBT WEB Serverrel ellátott, távleolvasásra tervezett, telepíthető műszer egyidejűleg legfeljebb négy leágazás vizsgálatára

Wally RTU
Beépíthető műszer

Wally A3
Hordozható műszer

MBT
Távleolvasásra tervezett műszer, egyidejűleg alkalmas a gyűjtősín feszültségének-, valamint négy leágazás terhelésének és a transzformátor hőmérsékletének mérésére

További információ a gyártó honlapján elérhető: www.teamware.it

további forgalmazott termékeink

Aktív szűrő, STATCOM, ESS

Beépíthető műszerek