A TW-TeamWare elektromos hálózatok megfigyelésére tervez műszereket, vezető szerepet töltenek be az olaszországi energiaminőség-ellenőrző műszerek területén.

Termékeik minőségét a legmagasabb szintű osztályba emelték, a kis méret ellenére teljesítményét javították. Vezető szerepet töltenek be az olaszországi energiaminőség-ellenőrző műszerek területén, Ők készítették el a legfontosabb olaszországi rendszereket, de jelentős a külföldi jelenlétük is.

Jelentős erőforrásokat aktiválnak a kutatási és innovációs feladatokba, szenvedélyük a minél felhasználóbarát kialakítású, teljesítményében vezető szerep megtartása. A kihívásokra gyorsan és hatékonyan válaszolnak, elkötelezettek az ügyfél elvárásainak maradéktalan megvalósításában. Kiválóan ötvözik a tapasztalat, a folyamatos frissítés, a korszerű technológia, szakértelem és professzionális szolgáltatás komplex rendszerét.

Hazai alkalmazás során az EQUA műszercsalád – Electric Qualite Analizer, az elektronikus minőségi analizátor – már jól ismert Wally_ip készüléke mellett két új típusa lett ismert és kedvelt:

  • Wally A WEB Serverrel ellátott, távleolvasásra tervezett, hordozható-, vagy 19”-os Rack méretű, telepíthető műszer
  • Wally A3   helyszíni mérésre- és elemzésre, illetve WEB Serverrel ellátott, távleolvasásra tervezett, hosszabb mérési időszakra is telepíthető, hordozható műszer
Új termék a beépíthető, egyidejűleg több leágazás paramétereinek rögzítését biztosító műszer
  • MBT WEB Serverrel ellátott, távleolvasásra tervezett, telepíthető műszer egyidejűleg legfeljebb négy leágazás vizsgálatára

További információ a gyártó honlapján elérhető: www.teamware.it

TeamWare logó