túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

MERUS POWER

Partnerünk a „Frost & Sullivan Innovációs díjjal” elismert aktív harmonikus zavarszűrők fejlesztője, jelenleg a legkisebb ismert veszteségű zavarszűrő gyártója.

Gyártó partnerünk még az MSz EN 62305 szabvány megjelenése előtt felismerte a szabványban csak „gazdasági kár”-ként megfogalmazott problémakör, a harmonikus zavarkibocsátás megoldásának szükségességét. Megoldást keresett és talált az aktív harmonikus zavarszűrők fejlesztésére, a korábban ismert paramétereket feljavította, a szűrő méretét és veszteségét jelentősen csökkentette. Az új szemlélet már 2010-ben etalont jelentett pld. a Budapesti Repülőtér zavarszűrési feladatainak megoldásánál.

Termékeik megtalálhatók minden földrészen és az ipar teljes területén az energia termelésétől az elosztáson át a feldolgozásig.

Aktív szűrő

KÖF harmonikus és meddő kompenzálás
A 3. generációs „A2” típusú aktív szűrők mellett nagy teljesítményű M500, illetve speciális feladatra M1350 kifejlesztettük a PETERSEN tekercs kiváltására is alkalmas kompenzáló állomást.

STATCOM

Meddőgazdálkodás.
Az ipari fogyasztók részére ajánljuk a STATCOM rendszert, mely valós időben képes a flicker zavarok kompenzálására is.

ESS

Energiatárolás
Az energiatermelés és a hálózatok terhelésének optimalizálására, valamint a frekvenciaváltozás elleni védelemre alkalmas az energiatároló, rövid nevén az ESS.

További információ a gyártó honlapján elérhető: www.meruspower.fi

további forgalmazott termékeink

Beépíthető műszerek

Hordozható műszerek