túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

MÉRÉSEK

Az ún. nemlineáris elemek – frekvenciaváltók, szünetmentes tápegységek, az iroda- és informatikai berendezések, valamint a LED fényforrások, napelem inverterek stb. – mindegyike harmonikus zavarforrás. Társaságunk segít feltárni a zavarforrásokat, melyeknek a nulla-, PEN és az EPH rendszeren keresztüli egymásra hatásaként létrehozza a véletlenszerű – sztohasztikus – zavarokat.

Vállaljuk meglévő hálózatokon a domináns- és másodlagos zavarforrások felmérését és elvégezve a szükséges elemzéseket kidolgozzuk a hálózati zavarok kompenzálását. Társaságunk rendelkezik a zavarforrások felismeréséhez-, meghatározásához szükséges eszközökkel, szakismerettel- és gyakorlattal.

Társaságunk részéről felajánljuk segítségünket a

  • szabványossági- és érintésvédelmi
  • bolometrikus (hő-kamerás)
  • kábelek szigetelésének vizsgálatát
  • transzformátorok belső- és a megszakítók, nagyáramú rendszerek átmeneti ellenállásának műszeres vizsgálatára

Vállaljuk továbbá meglévő hálózatok állapotának felmérését és elemzését, a hálózat minőségének analizálását, javaslatok kidolgozását. Társaságunk rendelkezik a kis- és középfeszültségű hálózatok szabványosságának és műszaki állapotának meghatározásához szükséges szakismerettel- és gyakorlattal.

Várjuk megkeresésüket, hogy segíthessük munkájukat!

 

 

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Társaságunk ügyvezetői a közép- és kisfeszültségű munkáink területén rendelkeznek „SZÉS7” (Szakértői), „V” (Tervezői), „FMV” (Felelős Műszaki Vezetői) és „VBF” (Villamos Biztonsági Felülvizsgálói) jogosultságokkal.