túróczi és társa

A VILLAMOSSÁG MINŐSÉGI SZAKÉRTŐJE 

ALGODUE MŰSZEREK, ESZKÖZÖK

Partnerünk munkáját a Brown Boveri Electric beszállítójaként, új műszerek kifejlesztőjeként kezdte. Alapítója, Pietro Platini önállósodva úttörő munkát végzett az analizátorok fejlesztésében.

Társaságunk szívesen nyújt segítséget a megfelelő típus kiválasztásában, illetve Igény esetén eljár a gyártónál a műszerek felhasználói igény szerint adaptálásában, vagy új műszerek kifejlesztésében a konkrét projekt- vagy piaci követelményeknek megfelelően.

HÁLÓZATI ANALIZÁTOROK

Több, mint 30 évnyi innováció eredményeként forgalmazott műszercsalád legismertebb tagjai az elosztó szerkénybe szerelhető hálózati analizátorok. Kialakításuk két fő csoportra osztható, elosztószekrények ajtajára szerelhető, illetve az ún. „sorolható” műszerek.

MID MŰSZEREK

Az EU normatíva szerint hitelesnek tekinthető, általában „C” osztályú fogyasztásmérők a MID műszerek. Készülnek közvetlen, vagy hagyományos, áramváltós mérésre, egy és háromfázisú kivitelben.

PQM MŰSZEREK

Az érzékeny fogyasztói rendszerek, áramszolgáltatói hálózatok esetében szükség van nagysebességű, a hálózat minőségét komplex módon vizsgálni. Az e célra kifejlesztett, „A” osztályú PQM műszerek akár 9 csatornán (!) 1024minta/fél periódus sebességgel vizsgáló hálózati analizátorok.

ROGOWSKY FOGÓK

Gyakori igény a kisfeszültségű hálózatoknál utólag mérési-, vagy védelmi célból árammérés kialakítása. A gyűjtősín megbontása helyett ilyenkor célszerű a nagypontosságú, nyitható, ROGOWSKY rendszerű áramváltók alkalmazása.

ALGODUE PORTOK

UEC1P5 és UEC80 típusú műszerekhez, választhatóan KNX, M-Bus, RS485 Modbus, LAN Gateway szerinti kommunikációs protokollal.

ALGODUE SOFTWARE

ETHERNET TCP/IT alapú kommunikációval műszereink gyorsan hálózatba rendezhetők, ráadásul a DEDALO program menüje tartalmazza a Magyar nyelvet is.

további forgalmazott termékeink

Aktív szűrő, STATCOM, ESS

Hordozható műszerek