Aktuális

10MW-os UPS

Szünetmentes ellátás

Ma már mindenki tudja, a „Blackout”, azaz áramszünet, a villamosenergia ellátó rendszer összeomlása reális veszély. Kivédése a Törvényi szabályozás alapján alapvetően a felhasználó kötelessége, ami 22kV-os ellátás és akár 10MW-ot meghaladó teljesítmény esetén igen komoly feladat.

 

Mi tudunk biztosítani több éves referenciával rendelkező, garantáltan megtérülő szünetmentes villamosenergia ellátást még 10MW-ot meghaladó csatlakozási teljesítmény esetén is!

 

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!

10MW

Energiaköltség optimalizálás

A villamosenergia költség megtízszereződött, miközben a hatályos Törvényi szabályozás nem segíti a megújuló energiára tervezett erőművek telepítését.

A geotermikus energia jó, bár az üzemben tartás költsége magas.

 

Mi tudunk biztosítani több éves referenciával rendelkező, garantáltan megtérülő energia tárolót és megoldjuk üzemük szünetmentes energiaellátását akár 10MW-ot meghaladó teljesítmény esetén is, miközben az üzemeltetés éves költsége alig éri el az 1%-ot.

 

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!

Szünetmentes energiaellátás nyereséggel

Látványterv 10MW 10MWó egység

2020. Január 08-án „Blackout”, azaz áramszünet volt az egész Balkáni területen. Az esemény súlyosságára jellemző, hogy emiatt az EU területein 1,7GW fogyasztót kellett kizárni az összeomlás megakadályozására, melyek visszakapcsolására, az energia ellátás helyreállítására csak 62perc után volt lehetőség.

Mi tudunk biztosítani több éves referenciával rendelkező, garantáltan megtérülő energia tárolót és megoldjuk üzemük szünetmentes energiaellátását akár 10MW-ot meghaladó teljesítmény esetén is!

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!

electric2

Alfogyasztói mérések kialakítása

  1. január 20-án megjelent a MEKH elnökének rendelete (rendelet szám: 1/2020. (I. 16.), Magyar Közlöny: MK_20_008, ami alapján minden szakreferens igénybevételére kötelezett vállalkozás 2020. december 31-ig köteles almérőket kiépíteni.

Általunk forgalmazott mérőket ITT találja. Utólagos beépítésnél válassza Rogowsky lakat fogóinkat, így elkerülheti az átalakítás, a gyűjtősín megbontás költségeit.

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!

warehouse led

LED világítás

A LED világítás beépítése előtt szükséges a villamos hálózat harmonikus vizsgálata. Érzékeny hálózatban súlyos károkat okozhat a LED.

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!

villamos
napelem
sky-windmill-wind-tower-mast-electricity-1108826-pxhere.com

Villamos energetikai felülvizsgálata

Vállaljuk villamos szabványossági – EBF, ÉV Minősítés, Felharmonikus zavarvizsgálatok – méréseinek elvégzését, valamint villamos hálózatának műszaki felülvizsgálatát, melynek során meghatározzuk annak kritikus pontjait.

Ezek a vizsgálatok segítik Önt, hogy a villamos energia elosztó hálózataik üzembiztosan, a termelő eszközeik optimálisan működjenek.

Kérdése van? Hívjon! Segítünk!